Suport IT

Best-Anto-Line ofera suport IT de specialitate companiilor din cele mai variate sectoare de activitate.

Functionam ca un departament IT externalizat pentru companiile client si le acordam acestora suportul IT necesar pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii, fara grija problemelor tehnice.

Cu o echipa de peste 20 de specialisti si cu o experienta de 6 ani in domeniu, am devenit una dintre cele mai apreciate si recunoscute companii de suport IT din Bucuresti si din tara.

Serviciile noastre vizeaza toate laturile activitatii IT, de la prevenirea si depanarea problemelor IT hardware si software la nivelul calculatoarelor pana la crearea si administrarea retelelor de calculatoare si serverelor. Asiguram instruire si suport IT personalului companiilor si ne asiguram ca toate echipamentele IT functioneaza in parametrii normali, utilizand accesoriile si consumabilele potrivite.

Punand la dispozitia clientilor o aplicatie specializata in preluarea cererilor de suport din partea clientilor, ne asiguram ca acestea vor fi preluate rapid si inaintate tehnicienilor nostri care vor raspunde si se vor ocupa de acestea conform parametrilor de SLA specificati contractual.

In functie de tipul cererilor de suport IT, fiecare dintre acestea va fi solutionata fie prin remote access la echipamentul clientului, fie prin deplasarea fizica a tehnician in locatia clientului.

 ASIGURAM SUPORT IT PENTRU:

 • Echipamente hardware: calculatoare, laptop-uri, servere, imprimante, echipamente de retea, componente pc

 • Software: programe instalate pe calculatoare de birou si servere, aplicatii web, devirusari, defragmentari, back-up

 • Sisteme de operare: Windows, Linux, MAC OS

Colaboram cu peste 100 de companii carora le-am castigat increderea. Daca iti doresti sa te alaturi clientilor nostri si sa beneficiezi de suport IT de cea mai buna calitate, nu ezita sa ne contactezi utilizand datele de contact disponibile pe site. Consultantii nostri vor analiza modul in care putem contribui la sustinerea activitatii companiei tale, iti vor comunica avantajele ofertei noastre si iti vor oferi un pret corect.

Consultanta IT

    Prin consultanta IT oferim suport informational de specialitate companiilor. Consultanta IT contribuie semnificativ la obtinerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a infrastructurii IT si valorificarea noilor tehnologii.

Oferim clientilor acces atat la solutii tip open source cat si licentiate, in functie de solicitarile primite, de bugetul alocat si de gradul in care solutia respectiva corespunde nevoilor beneficiarului. Pentru a satisface nevoile specifice fiecarui client in parte, putem propune atat solutii de tip open source cat si solutii licentiate.

Consultantii nostri sunt la curent cu cele mai noi tehnologii it si solutii prin care va puteti optimiza costurile, imbunatati eficienta si rezultatele activitatii. Optimizarea aspectelor de natura it, vor favoriza reducerea costurilor generale, in conditiile cresterii operativitatii. Alegand serviciul nostru de consultanta it veti fi asigurat de accesul la cele mai noi si mai performante solutii hardware si software raportate la nivelul bugetului dvs.

CAND ESTE NECESAR SA APELATI LA SERVICII DE CONSULTANTA IT?

Consultanta it este indicata ori de cate ori informatiile solicitate stau la baza unor decizii cu un nivel de importanta ridicat care vor influenta semnificativ bugetul si/sau activitatea companiei. Aspecte precum extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent, investitiile in echipamente hardware/software, desfasurarea proceselor it existente si modalitatile de eficientizare a consumului de resurse it sunt doar cateva dintre fenomenele care necesita consultanta it.

CE INSEAMNA CONSULTANTA IT?

 • Consultanta IT inseamna indrumari privind construirea unui website de prezentare, un magazin online, un ERP sau CRM;

 • Consultanta IT inseamna dezvoltare de strategii de marketing online (SEM), informatii privind optimizarile pentru motoarele de cautare (SEO) s.a.

 • Consultanta IT insemna evitatarea problemelor de securitate la nivelul site-urilor, aplicatiilor si echipamentelor dvs. informatice;

 • Consultanta it inseamna suport informational pentru stabilirea unui buget real pentru construirea unei afaceri sau prezente pe internet;

 • Consultanta IT inseamna realizarea proiectului de arhitectura a sistemului informatic in concordanta cu nevoile reale ale utilizatorilor;

 • Consultanta it inseamna cele mai bune alegeri in privinta achizitiilor hardware/software;

 • Consultanta it inseamna informarea privind masurile de prevenire a pierderii datelor (back-up, raid);

CUM ACORDAM CONSULTANTA IT?

Consultanta IT debuteaza cu o analiza efectuata de catre un consultant in scopul de a strange informatiile necesare identificarii nevoii reale a clientului. Acestea vor fi obtinute in urma discutiilor purtate intre consultant si client si vor fi necesare pentru a-i recomanda acestuia din urma solutia potrivita nevoii sale. Dupa aceasta etapa, consultantul va identifica tehnologiile si solutiile actuale la nevoia semnalata pe care le va include intr-un raport impreuna cu analiza, recomandarile si modalitatile de implementare.

INFORMATII ACCESIBILE PRIN INTERMEDIUL SERVICIILOR DE CONSULTANTA IT

 • Informatii referitoare la solutii tehnice optime si schemele de cost aferente;

 • Architectura, planificare si design pentru retele si sisteme it – servicii it complete, incluzand documentatie si specificatii tehnice si functionale, schematizari, design de sistem si dezvoltare prototip;

 • Informatii privind solutii software, atat licentiate cat si open source;

 • Informatii utile in realizarea noilor investitii in echipamente it;

 • Informatii in vederea dezvoltarii de sisteme ERP si CRM.

 

Best-Anto-Line actioneaza ca o entitate independenta avand capacitatea de a evalua obiectiv situatia it a fiecarei companii si astfel, pe baza analizei de consultanta it, putem sa recomandam solutii optime, astfel incat infrastructura IT sa functioneze in concordanta deplina cu strategiile si obiectivele companiei dv. Indiferent de numarul de angajati din compania dvs., nevoile afacerii sunt in linii mari aceleasi difera doar magnitudinea!