Audit GDPR

Examinarea în detaliu a modului în care organizația dumneavoastră stochează și prelucrează în prezent datele cu carcater personal.

DPO-RPD

GDPR recomandă numirea unui DPO de către toate firmele și instutuțiile, chiar dacă acestea, prin profilul activității, nu sunt obligate să o facă.

CERTIFICARI

Echipa noastră este formată din specialiști ce dispun de certificări GDPR, DPO și de securitate informatică obținute de la instituții de prestigiu din cadrul Uniunii Europene

Eşti obligat să numeşti un responsabil cu protecţia datelor (DPO)?

Regulamentul General privind Protecția Datelor se aplică în toate țările membre UE începând cu data de 25 mai 2018.

Conform GDPR, instituțiile publice, organizațiile și firmele care prelucrează un volum mare de date cu caracter personal sunt obligate să numească un Responsabil cu Protecția Datelor (Data protection Officer – DPO). Noi putem prelua responsabilitățile firmei dumneavoastră prin numirea în funcția de DPO a unuia dintre specialiștii nostri certificați GDPR. Prin ignorarea prevederilor GDPR te expui la riscuri majore. Regulamentul conține peste 150 de cerințe referitoare la procedurile și tehnologiile pe care trebuie să le implementezi pentru a asigura protecția și utilizarea corespunzătoare a datelor cu caracter personal.

Asigură-te că eşti pregătit!

General Data Protection Regulation – GDPR (Regulamentul General privind Protecția Datelor) a fost aprobat de Parlamentul European în Aprilie 2016 și se aplică în toate țările membre UE începând cu data de 25 mai 2018.

Scopul regulamentului

Scopul acestui regulament este de a proteja intimitatea și dreptul la viață privată a persoanelor fizice împotriva abuzurilor/greșelilor instituțiilor și firmelor ce dețin și prelucrează date cu caracter personal.

AMENZI FOARTE MARI!

Prin serviciile pe care le oferim vă ajutăm să înțelegeți în ce mod intrarea în vigoare a GDPR afectează instituția/firma dumneavoastră și care sunt măsurile pe care trebuie să le luați pentru a evita amenzile de până la 20 de milioane de Euro aplicate de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Identifică RISCURILE!

In cazul în care deții date cu caracter personal, trebuie să identifici măsurile pe care trebuie sa le iei în cadrul instituției/firmei tale pentru a respecta prevederile GDPR. Prin neidentificarea sau neaplicarea acestor măsuri te expui la riscuri majore având în vedere cuantumul amenzilor. Prin specialiștii noștri certificați GDPR te putem ajuta să elimini riscurile la care ești expus începând cu data de 25 mai 2018.

Specialiștii noștri au identificat peste 200 de prevederi ale GDPR a căror încălcare poate duce la primirea de amenzi și te pot ajuta să identifici sectoarele de activitate, din firma/instituția ta, care prezintă vulnerabilități din punct de vedere al stocării și prelucrării datelor cu caracter personal. Echipa noastră este formată din specialiști ce dispun de certificări GDPR, DPO și de securitate informatică obținute de la instituții de prestigiu din cadrul Uniunii Europene.

Fă primul pas spre a fi corect informat!

Apelaţi la specialiștii noștri pentru a vă informa corect și complet asupra soluţiilor la vulnerabilitățile din punct de vedere al stocării și prelucrării datelor cu caracter personal în conformitate cu “Regulamentul General privind Protecția Datelor” (GDPR) care a intrat în vigoare la data de 25 mai 2018.

Lupu Antonie Ioan - CEO

  • Manager Securitatea Informatiei

  • Senior Software Programmer

  • Auditor Securitatea Informatica

  • Specialist in securitate informatica

  • Specialist GDPR-DPO

Popa Constantin Daniel

  • Manager Securitatea Informatiei

  • Specialist in securitate 

  • Specialist GDPR-DPO

  • Specialist retele si infrastructuri IT

  • Specialist programator

Boza Bogdan Alexandru

  • Consilier juridic-Camera Consilierilor Juridici Bucuresti

  • Programator-analist programator

  • Specialist GDPR-DPO

Covescu Gheorghe Cezar

  • Specialist in securitate 

  • Specialist GDPR-DPO

Ispas Gabriel Andrei

  • Specialist in securitate 

  • Specialist GDPR-DPO