Mii de afaceri din România se promovează zilnic prin Google AdWords.

Te numeri printre aceștia ?
 

Mai mulți clienți

Indiferent de obiectivul urmărit: creșterea numărului de vizitatori pe site, completarea unui formular de contact sau creșterea vânzărilor, Google AdWords cu siguranță te poate ajuta.

Useri potriviți, la momentul potrivit

Afacerea ta este găsită de utilizatorii Google la momentul ideal, chiar atunci când aceștia caută brand-ul tău sau produsele și serviciile oferite.
 

Desktop, tabletă, smartphone, oriunde.

Folosind Google AdWords promovăm anunțurile tale pe toate dispozitivele utilizate de clienți – desktop, laptop, tabletă și mobil. Atunci când aceștia caută, cumpără sau navighează pe internet - te vor găsi! 

Activitate 100% măsurabilă

Analizăm, măsurăm și verificăm totul. De la câte afișări au avut anunțurile tale, până la cate vânzări s-au generat - Google AdWords este un canal de promovare cuantificabil și flexibil.

Am ajutat sute de afaceri din România să se promoveze prin Google AdWords

Suntem o agenție focusată pe rezultate, pe trafic relevant, ROI, pe conversii multe la cost cât mai mic. Analizăm, testăm și optimizăm constant, până obținem cele mai bune rezultate pentru clienții noștri.

Administrăm lunar bugete de la câteva sute de lei, până la zeci de mii de euro. Combinăm experiența noastră cu tool-uri inteligente - astfel poți fi sigur că bugetul și campania ta vor fi în permanență sub control

Best-Anto-Line  este agenție Google Premier Partner.

   Echipă certificată 100%        Specializați Pay-Per-Click      Peste 1.500.000 € administrati

 

Alege o echipă de profesioniști - Contactează-ne acum!

Audit Google AdWords

Ai un cont de Google AdWords activ dar ai nevoie de părerea unui specialist?
Noi analizăm peste 60 de parametri din campania ta și îți spunem ce trebuie să îmbunătățești!

Cum te poate ajuta auditul nostru?

Consultanți Certificați Google AdWords îți evaluează contul

Analizăm și interpretăm peste 60 de parametri diferiți din contul tău: setări ale campaniilor, locații targetate, anunțuri text, imagine sau video, diverși indicatori de performanță, etc.

 

Afli care sunt punctele forte și slabe ale campaniei tale

Specialiștii noștri sunt la curent cu cele mai noi și performante practici în campaniile Pay-Per-Click. Îți spunem exact unde excelează campania ta și unde e nevoie de mai multă atenție.

 

Informații clare, punctuale

Fiecare indicator pe care îl verificăm și notăm va fi clar explicat. Vei înțelege imediat ce nu este setat corespunzător, unde trebuie să plusezi sau ce trebuie să elimini pentru a crește performanța contului tău.

De ce să lucrezi cu noi?

Echipă 100% Certificată

Fiecare consultant cu care vei colabora pentru campania ta este certificat Google AdWords. Fie că vorbim de Search, Display, Video sau Mobile, consultanții Best-Anto-Line vor fi mereu pregătiți.

 

Tarif Fix

Nu percepem procent din bugetul investit de tine, fee-ul nostru este mereu fix. Suntem încrezători în munca noastră și în creșterea constantă a campaniilor tale.

 

Transparență Totală

Vei primi din primul minut un consultant dedicat, ce va oferi suport telefonic sau e-mail. Poți afla oricând ce se întamplă în contul tău. Mai mult, vei primi lunar toate datele campaniilor tale printr-un raport personalizat, gratuit.

 

Know-how

Am gestionat sute de campanii de marketing online pentru afaceri din România. Suntem la curent cu cele mai bune practici de optimizare și performanță.Investim constant în pregătirea specialiștilor noștri, pentru a oferi cele mai bune soluții în creșterea/ dezvoltarea campaniilor tale.